Hygiëne palletboxen uit resistent polyethyleen

Voor het transport van levensmiddelen is niet elke palletbox geschikt. Daarom hebben wij ons op functionele bakken uit kunststof gespecialiseerd, die in verschillende versies te verkrijgen zijn.  

U maakt dan een beslissing voor een bepaalde uitvoering die aan uw volledige, individuele eisen en hygiënevoorschriften voldoet.

Hygiëne palletboxen

Hygiene Palettenboxen

accessoires

RFID Transponder Rotogal Behälter

 

Palletboxen in benodigde varianten

Of met voeten of met latten, met of zonder deksel, met stalen uitloop of zonder, bij ons krijgt u de juiste palletbox voor een ieder behoefte. Omdat de palletboxen uit rotatiegegoten kunststof geproduceerd worden, laten de binnen- en buitenwanden op geen enkele wijze naden zien, waarin zich schadelijke- en vieze deeltjes kunnen vastzetten. Daarmee is het risico op gezondheidsproblemen duidelijk gereduceerd. Een grondige reiniging vereist geen grote inspanning.

 

Resistent en praktisch

Het materiaal polyethyleen is vooral robuust, zodat onze palletboxen veel ongevoeliger zijn ten opzichte van beschadigingen als vergelijkbare modellen. Bovendien beschikken de PE bakken over uitstekende isolerende eigenschappen. Zo wordt bijvoorbeeld de dubbelwandige variant met PUR-kern al jaren ingezet in de visindustrie als verse visvangst in de buik van de schepen ingevroren wordt.

Dankzij de geïntegreerde latten kunnen de bakken bekwaam met een stapelaar getransporteerd worden, waardoor het gebruik in slagerijen en andere levensmiddelenverwerkende bedrijven vooral comfortabel wordt. Omdat de container niet veel weegt, profiteert u bovendien van een niet te onderschatten gewichtsbesparing bij het transport van het product.

Wij zorgen ervoor dat u voor elk doel uw eigen palletbox van uitstekende kwaliteit gebruiken kunt. En als u een speciale uitvoering nodig heeft, dan zijn wij eveneens de juiste aanspreekpartner. Onze producten zullen u overtuigen!