Gladde boxen met grote capaciteit

Onze robuuste boxen zijn exact aangepast aan de speciale eisen van de levensverwerkende industrie Het eerste kenmerk is het oppervlak, die bij reiniging geen grote inspanning kost. Met betrekking tot het volume en de uitvoering kunnen wij bij de productie individuele wensen van de klant uitvoeren, zodat u uw eigen box exact op maat heeft naar eigen behoefte.

Massieve boxen uit kunststof

In vergelijking met boxen uit staal zijn onze boxen uit kunststof duidelijk lichter en daardoor nog steeds heel stabiel. De uit drie lagen bestaande constructie uit polyethyleen (PE uitwendig met PE kern) werkt bovendien warmte- en koudisolerend zodat transport en opslag van temperatuursgevoelige producten met deze kunststof boxen geen enkel probleem is. Voor veilig en comfortabel vervoer van de grote ladingen dmv passend vervoer beschikken de boxen over een zeer geschikte onderkant.

Voor gebruik in vleesverwerkende bedrijven en veel andere inzetmogelijkheden van de automobielindustrie tot in de wereld van de medische technologie zijn de boxen met PE-kern zeer aan te bevelen. De visindustrie daarentegen gebruikt bij voorkeur dubbelwandige kisten, waarvan de holle ruimtes met PURschuim opgevuld zijn. Hoe het ook is, welke uitvoering u ook nodig heeft, wij leveren u levenslange kwaliteitsproducten, optioneel met passend deksel, aftapplug en andere accessoires.

Uitvoeringen op maat

Naast onze standaard uitvoeringen bieden wij u ook de uitvoering van kisten op maat aan, welke rototatiegegoten geproduceerd worden. Onze grote boxen uit kunststof  zijn in elke uitvoering, kleur te verkrijgen  en kunnen ook met een bedrukking voorzien worden. Komt het op de grootte aan, dan zorgen wij ervoor dat uw transport- en opslagboxen van hoogwaardig polythyleen zijn. Spreekt u ons aan, wij maken u graag een passend en gunstige aanbieding.

Hygiëne palletboxen

ISO Hygiëne palletboxen

meer informatie

Schaaldierenboxen

meer informatie