Artikel 1749

Afmeting: 1200 x 1000 x 750 mm
Inhoud: 630 Liter
Gewicht: 55,0 kg

Artikel 1758

Afmeting: 1230 x 1030 x 745 mm
Inhoud: 660 Liter
Gewicht: 47,0 kg

Artikel 1717

Afmeting: 1226 x 1018 x 1057 mm
Inhoud: 751 Liter
Gewicht: 73,0 kg

Hygiënebox op maat

Niet elke box is natuurlijk geschikt als hygiënebox. Voor zowel het materiaal van het product als in de verwerking, worden in de voedingsmiddelenindustrie en meer branches hoge eisen gesteld, waar onze containers volledig aan voldoen. Rotogal Benelux BV is uw aanspreekpartner voor op maat gemaakte kunststof boxen met EU en FDA goedgekeurde eisen.

Hoogwaardige hygiëneboxen van de experts

Uit levensmiddelen geschikte polyethyleen gemaakte hygiëneboxen zijn zowel perfect voor het transport van levensmiddelen als voor het verzenden van medische, pharmaceutische producten en andere zeer gevoelige waren. Omdat er geen vuilophopingen of kiemen vast komen te zitten aan het oppervlak, zitten er op de binnen- en buitenzijden geen naden. Dit vergemakkelijkt het wassen enorm, wat een niet te onderschatten kostenbesparing met zich meebrengt.

Onze massieve PE kisten, die in de kern uit PE- of PUR schuim bestaan, worden in tal van branches ingezet waar aan strenge eisen moet worden voldaan. Wij leveren u hygiëneboxen, die met betrekking tot grootte en uitvoering exact op uw wensen gemaakt zijn. Of het nou gaat om een vleesverwerkend bedrijf, vis- of pharmaceutische industrie, wij realiseren voor elke behoefte de juiste hygiënebox.

Speciale uitvoering in rotatiegegoten uitvoering

Licht, probleemloos te stapelen en uiterst lange levensduur, dat zijn de kunststof containers die wij u aanbieden. Geeft u aan welke producteigenschappen voor u belangrijk zijn en laat Rotogal Benelux BV uw juiste bak produceren. Door de jarenlange ervaring in het vervaardigen van onze boxen krijgt u zelfs bij de strengste controle geen enkele problemen.

Neemt u contact met ons op als u een hygiënebox in een speciale uitvoering nodig heeft. Met onze expertise helpen wij u graag verder!

Hygiëne palletboxen

ISO Hygiëne palletboxen

meer informatie