meer informatie

Buitenafmeting: 820 x 720 x 700 mm
Inhoud: 200 Liter
Gewicht: 22 kg

meer informatie

Buitenafmeting: 820 x 720 x 700 mm
Inhoud: 200 Liter
Gewicht: 22 kg

meer informatie

Buitenafmeting: 820 x 720 x 700 mm
Inhoud: 200 Liter
Gewicht: 22 kg

De juiste kunststof box voor uw behoefte

Als aangewezen experts weten wij dat in vele branches niet elke kunststof box inzetbaar is. Om deze reden presenteren wij u hoogwaardige boxen uit polyethyleen, die afgestemd zijn op de volledige eisen van inzetbaarheid. Of u nu een standaard uitvoering of een speciale afmeting op maat wenst, hier krijgt u van ons de juiste productoplossing!

Kunststof boxen – massief en long-lasting

Onze ervaren spaanse producent Rotogal produceert hoge kwaliteit kunststof boxen met superieure eigenschappen. De rotatiegegoten bakken hebben gladde vlakken en zijn zeer eenvoudig te reinigen, zodat vuil en kiemen geen kans hebben om zich te hechten. Juist in de vlees- en voedingsmiddelenindustrie is dit zeer belangrijk omdat hier scherpe hygiëneregels voorgeschreven zijn.

Toch worden de resistente kunststof boxen ook in de automobiel- en pharmaindustrie veel gebruikt omdat ze relatief licht en stabiel zijn. De holle ruimtes van de dubbelzijdige box worden opgeschuimd zodat bij verzending van de boxen geen beschadigingen optreden.

Vakmanschap en Service

Onze palletboxen zijn met of zonder deksel verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kunnen in verschillende kleuren geleverd worden. Ook kunnen wij uw gewenste container op maat maken met uw logo, waardoor u uw containers nooit kwijtraakt of verwisselt met andere containers. Heeft u vragen omtrent onze producten uit onze portfolio, dan gaan we graag met u om de tafel met onze know-how voor de juiste oplossing.

Omdat wij zeer gericht op de klanten willen inspelen zorgen wij natuurlijk ook dat uw nieuwe kunststof boxen zo snel mogelijk geleverd worden. Profiteert u van korte levertijden en een prima prijs-kwaliteit verhouding!