Artikel 1749

Artikel 1758

Artikel 1717

Artikel 1702

meer informatie

Artikel 1653

meer informatie

Artikel 1663

meer informatie

Vereisten aan de levensmiddelenboxen

Omdat gezondheidsrisico’s uitgesloten moeten worden, is de omgang met voedingsmiddelen een verantwoorde opgave. Zo moet er voor het transport- en opslag uitsluitend daarvoor geschikte levensmiddelenboxen gebruikt worden, die de geldende voorschriften nakomen. Met onze hoogwaardige kwaliteitsproducten uit levensmiddelen geschikt kuntstof speelt u altijd op safe.

Levensmiddelenkisten met lange levensduur met uitzonderlijke kwaliteiten

Levensmiddelenkisten moeten geschikt zijn om weerstand te bieden tegen bacteriën, vuil en anderen verontreinigingen en moeten makkelijk te reinigen zijn. Omdat de binnen- en buitenwanden van onze bakken volledig glad zijn, is altijd de perfecte hygiëne gewaarborgd. Bij ons krijgt u containers zonder naden, die veelzijdig inzetbaar zijn en toegelaten door de EU-eisen en van de FDA (Amerikaanse Voedings- en Drug administratie).

Of het nou vis, vlees of taarten zijn, Rotogal Benelux BV produceert hoogwaardige kunststof boxen van alle soorten voor makkelijk te bederven, temperatuursgevoelige producten. Het toegepaste Polyethyleen is uit hygiënisch oogpunt volkomen veilig en zeer robuust. De inhoud van de bakken is in elk opzicht goed beschermd. Afhankelijk van de uitvoering, zijn de boxen ook als thermobakken inzetbaar. waarin gekoelde waren volgens voorschriften opgeslagen en getransporteerd kunnen worden. 

Probleemloze handeling

Transport met passend vervoermiddel is net zo probleemloos als het stapelen van de lichte PE kisten. De reiniging neemt niet zoveel tijd in beslag en  brengt geen hoge kosten met zich mee, zoals andere modellen met hoeken en randen wel veroorzaakt.

Stelt u zich met ons in verbinding, als u interesse heeft in levensmiddelenboxen van uitstekende kwaliteit. Op verzoek bedrukken wij uw nieuwe levensmiddelenkisten en voorzien deze met chip / of etiket. Is een standaard afmeting niet wat u zoekt, dan bieden wij u ook producten op maat aan.

Hygiëne palletboxen

Artikel 1513

Artikel 1702

meer informatie