Palletboxen zonder naden

Onze hoogwaardige kwalitatieve palletboxen zijn op vele verschillende manieren inzetbaar voor transport- en opslag. Vanwege zijn constructiewijze zijn ze zeer geschikt voor de levensmiddelenindustrie, waar zeer strenge hygiënevoorschriften gelden. De boxen van levensmiddelen geschikt kunststof bezitten zeer gladde oppervlakten omdat ze uit rotatiegegoten kunststof geproduceerd worden.

Gladde boxen met meerwaarde

De palletboxen van Rotogal hebben alle voordelen van transportpallets en kunststof boxen in één product. In tegenstelling tot tralieboxen, die hetzelfde principe hebben, zijn de zijwanden gesloten en alleen bij noodzaak geperforeerd. Onze massieve Palletboxen uit polyethyleen onderscheiden zich door hun stabiliteit en kunnen dankzij de onderzijde zeer probleemloos door allerlei transportvoertuigen getranporteerd worden. De container zelf zijn zeer licht, de draaglast daarentegen zeer groot.

Een bijzonder kenmerk van de PE boxen, op basis van  transportpallets, is de bestendigheid tegen zuren en logen, zodoende is de inhoud maximaal beschermd. Daarbuiten zijn ze dankzij hun gladde binnen- en buitenwanden zeer eenvoudig te reinigen, wat enerzijds tijd en anderzijds kosten bespaart. Als u een geschikte box met EU, BGA of FDA voorschriften nodig heeft, bent u met onze hygiënische boxen met lange levensduur aan het juiste adres.

Standaard afmeting en speciale groottes

Voor een probleemloos gebruik leveren wij u onze stapelbare boxen in normafmetingen. Heeft u speciale wensen, dan kunnen wij u deze box ook bieden, die volume en uitvoering aanpast op uw behoefte. Heeft u een bedrukking nodig, dan is dit ook geen enkel probleem.

U kunt zich dan gelijk bij ons melden als u vragen heeft over onze palletboxen. Graag staan wij u te woord met ons persoonlijk advies.

Hygiëne palletboxen

ISO Hygiëne palletboxen

meer informatie

Schaaldierenboxen

meer informatie