Thermoboxen met uitstekende isolatie

Bij de verwerking en transport van bederfelijke levensmiddelen mag het koelproces niet onderbroken worden. Als dealer leveren wij u hoogwaardige kunststof thermoboxen, waarin vlees, vis en andere temperatuursgevoelige producten, gewaarborgd zijn van de juiste koeling. Onderscheidt u met Boxen met goede weerstand en diverse grote voordelen!

Thermoboxen uit levensmiddelen geschikt polyethyleen

De vervaardigde kunststof thermoboxen uit polyethyleen vervullen alle eisen voor de voedingsmiddelenindustrie. Daardoor kunnen ze even gemakkelijk ingezet worden bij slagerijen en slachterijen, als bij bakkerijen en patisserieën, als bij de visindustrie en levensmiddelenprocessen. Dankzij de gelijkmatige gladde oppervlakten voldoen ze aan vele hygiënische voorwaarden en zijn talloze grondige reinigingsmethoden gewaarborgd. 

Onze  thermoboxen bezitten een goede isolerende werking, omdat de holle ruimte van de dubbelwandige constructie gevuld is met PUR of PE schuim. PUR-schuim, welke bijvoorbeeld ook voor de isolering van huizen gebruikt wordt, vult vanwege zijn goede „kruipgedrag“ elke hoek gelijkmatig en kan daardoor ook geen vocht meer opnemen. De visindustrie zet deze variant dan ook al sinds jaren succesvol in. Voor de vleesindustrie, waar het op droogheid aankomt, zijn onze nieuwe-met polyethyleenschuim gevulde boxen dan ook uitstekend geschikt.

Massief – licht en lange levensduur

Als hedendaags alternatief voor de staalcontainers, overtreffen onze hygiënische Thermoboxen deze door een beperkt eigen gewicht en hoge stabiliteit. Bestelt u een product met standaardafmetingen op aanvraag, bijvoorbeeld de 565 eurocontainer, of spreekt u ons aan over een speciale afmeting, dan krijgt u bij ons de juiste kwaliteit met de meest gunstige prijs.

Hygiëne palletboxen

ISO Hygiëne palletboxen

meer informatie

Schaaldierenboxen

meer informatie