Veelzijdige transportboxen met EU en FDA-goedkeuring

Voor verzending van voedingsmiddelen bestaan strenge voorschriften, die specifieke eisen stellen aan de toegepaste transportboxen. Speciale nadruk ligt hierbij op de Hygiëne. Onze levensmiddelen geschikte container van polyethyleen zijn optimaal afgestemd op de behoefte van de levensmiddelenindustrie en voor de inzet in de Europese markt als wel voor het gebruik in de Amerikaanse Voedsel- en medicijn voorschriften.

Veerkrachtige transportkisten van Rotogal

De container van Rotogal worden speciaal voor de voedingsmiddelenindustrie ontwikkeld en overtreft zich door zijn talrijke goede eigenschappen. Zo zijn de transportkisten vanwege zijn drie manieren ontwikkelde constructie bijzonder stabiel, waarbij het door de vervaardiging uit rototatiegegoten materiaal, een buitengewone stevige draaglast garandeert. Desondanks hun hoge draaglast hebben de boxen toch een aangenaam licht gewicht.

Eenvoudige handeling en optimale hygiëne

De solide kunststof boxen kunnen met de pallettruck precies zo geladen worden als met een vorkheftruck. Voor het dragen van de boxen met de hand, zijn er ergonomsich gevormde handgrepen geïntegreerd. Het stapelen van meerderen kisten op elkaar wordt hierdoor probleemloos mogelijk. Zou zich door te zware belasting toch een klein scheurtje gaan vormen, dan laat zich dit zeer gemakkelijk ter plekke lassen op een simpele en snelle wijze.

Ook de reiniging van de transportboxen gaat probleemloos, doordat de gladde oppervlakten geen naden laten zien, waarin zich vuil of andere kiemen kunnen ophopen. Dat brengt een enorme kostenbesparing met zich mee waardoor nog meer reden om deze producten aan te schaffen.

Neemt u contact met ons op als u geïnteresseerd bent in één van onze robuuste transportkisten met lange levensduur. Met deze boxen neemt u geen enkel risico en houdt u de kosten zelf in de hand. Ook levert Rotogal speciale uitvoeringen op maat.

Hygiëne palletboxen

ISO Hygiëne palletboxen

meer informatie

Schaaldierenboxen

meer informatie