Transportcontainers van Rotogal – licht en robuust

Onze massieve transportcontainers uit levensmiddelen geschikt polyethyleen zijn de ideale oplossing voor de levensmiddelenindustrie. De uit rotatie gegoten bakken garanderen perfecte hygiënische voorwaarden en zijn ondanks hun geringe gewicht bijzonder stabiel. Hier worden doordachte productdesigns gemaakt, onomstotelijk verbonden met hoogwaardige kwaliteit.

Veilig transport : containers met speciale wensen

Doordat licht bedervelijke etenswaren ineens door de ontwikkelaar uit de handel genomen kunnen worden, worden er om transportcontainers met speciaal, vereiste eigenschappen gevraagd. Wij verkopen zeer hoogwaardige kunststof boxen met gladde oppervlakten, die zich gemakkelijk laten reinigen en over speciale voorschriften beschikken die door de EU-, BGA- en FDA gesteld worden.

Wat de handhaving hiervan betreft, voldoen onze containers voor transport van vlees, vis en andere levensmiddelen in alle opzichten. De boxen zijn vanuit alle zijden toereikbaar en kunnen opgepakt worden door een heftruck of een vergelijkbaar vervoersmiddel. Natuurlijk is deze opeenstapeling ruimtebesparend. De stevige, licht gewicht bakken zijn daardoor ideaal voor vervoer.

Speciale wensen

Naast onze standaard uitvoeringen bieden wij u ook de mogelijkheid om bakken in speciale uitvoeringen te laten maken. Elk model kunnen wij voorzien van speciale functies zoals chips, etiketten of aftappluggen. Daarbuiten kunt u ook kiezen uit diverse kleuren en uw eigen bedrukking.

Natuurlijk zijn de robuuste transportcontainers van Rotogal niet alleen voor de levensmiddelenverwerkende industrie, maar ook in de Automobiel – en pharmaceutische industrie en heel veel andere branches inzetbaar. Wij informeren u graag over onze producten.

meer informatie

meer informatie